»DAN  INVALIDOV«

Člane obveščamo, da bo 3.12.2018 ob 10 uri proslava ob dnevu invalidov v Domu invalidskih društev  v Trubarjevi 15, Maribor.
Vljudno vabljeni, vstopnine ni!

PREDAVANJE O ZELIŠČIH

Člane obveščamo, da bo 10.12.2018 ob 10 uri predavanje o »Zdravilnih zeliščih« v Domu invalidskih društev, Trubarjeva 15, Maribor. Informacije glede predavanja dobite na sedežu društva, prav tako so potrebne prijave.
Vljudno vabljeni!

POHOD V NEZNANO

Obveščamo člane DIM. Da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo«  organiziran pohod v neznano, dne 15.12.2018. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, de se pohoda udeležite!

KOPANJE V RADENCE

Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 15.12.2018 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!

SILVESTROVANJE

Člane obveščamo, da bo društveno silvestrovanje 27.12.2018 ob 17 uri v restavraciji Nigra na Teznem. Potrebna je prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije

Vabljeni!