REVIJA PEVSKIH ZBOROV ZDIS
Člane obveščamo, da bo revija pevskih zborov ZDIS, DNE 12.5.2018 v Trbovljah. Informacijo glede udeležbe na revijo, boste dobili na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Pridružite se nam, ker pesem združuje ljudi!


POHOD
Obveščamo člane DIM. Da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo«  organiziran pohod po Velenju iz Maribora bo odpeljal  avtobus, dne 12.05.2018. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, de se pohoda udeležite!


DAN ODPRTIH VRAT PEVSKEGA ZBORA, DRAMSKE SKUPIN IN ROČNIH DEL
Vse člane društva obveščamo, da bo v okviru Tedna ljubiteljske kulture v organizaciji JSKD, v četrtek 17.5.2018  med 14h – 18h v prostorih Doma invalidskih organizacij v Trubarjeva 15, 2000 Maribor. Vabimo vse ljubitelje zborovskega petja, igre in ročnih del, da se teh treh dogodkov udeležite v čim večjem številu, saj vam bodo članice pevskega zbora, dramske skupine in ročnih del z veseljem predstavili svoje delo in odgovorili na vaša morebitna vprašanja.
Vljudno vabljeni!


28.REVIJA PEVSKIH ZBOROV DRUŠTEV UPOKOJENCEV MARIBOR
Revija bo potekala v dvorani Union, dne 22.5.2018 ob 18 uri. Nastopal bo tudi naš ženski komorni pevski zbor.
Vljudno vabljeni, vstopnine ni!


KOPANJE V RADENCE
Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 25.05.2018 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!

.