POHOD 13.5.2017

Obveščamo člane DIM, da bo v okviru programa »Rekreacija in šport-pohodništvo« v soboto 13.5.2017  pohod v Mozirski gaj z avtobusom. Informacije glede pohoda boste dobili na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave na sedežu društva.

Vljudno vabljeni, da se udeležite tega pohoda!


REVIJA PEVSKIH ZBOROV ZDIS
Člane obveščamo, da bo 13.5.2017, 19.revija pevskih zborov v Radljah ob Dravi . Informacije glede udeležbe na revije boste dobili na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave na sedežu društva.

Pridružite se nam, kjer pesem združuje ljudi!


27. REVIJA  PEVSKIH ZBOROV DRUŠTEV UPOKOJENCEV MARIBOR
Revija bo potekala v dvorani Union, dne 16.5.2017 ob 18 uri. Nastopal bo tudi naš ženski komorni pevski zbor društva.

Vljudno vabljeni, vstopnine ni!


TEDEN LJUBITELJSKE KULTURE
Obveščamo naše člane, da bo Društvo invalidov organiziralo »Dan odprtih vrat«, ki  bo 19.5.2017 od 14 ure do 18 ure  v prostorih Doma invalidskih društev v Trubarjevi 15, Maribor, kjer se bodo predstavili Ženski komorni zbor, dramska skupina in ustvarjalna delavnica. Več informacij dobite na sedežu društva.

Vabilo vas, da sem nam pridružite!


KOPALNI DAN

Člane obveščamo, da bo dne 26.5.2017 kopalni dan v Zdravilišče Radenci, po kopanju veselo druženje s plesom, kje bo, bo javljeno. Potrebna je prijava na društvu.

VLJUDNO VABLJENI!


PREDAVANJE

Člane obveščamo, da bo 30.5.2017 ob 10 uri predavanje »Pacientove pravice invalidov«, potekalo bo v veliki dvorani Doma invalidskih društev, Trubarjeva 15, 2000 Maribor. Predavateljica ga. Vlasta Cafnik, varuh pacientovih pravic, bo posvetila pozornost pravicam in načinu reševanja sporov z izvajalci zdravstvenih storitev.

Vljudno vabljeni, da se udeležite tega predavanja!

.