POHOD NA OSANKARICO IN TRI  KRALJE DNE 10.9.2016

Člane pohodne sekcije in vse člane društva DIM obveščamo, da bo 10.9. 2016 pohod na Osankarico in Tri Kralje. Zbirališče pohodnikov je predvideno za 8.30 uro dne 10.9. 2016 na avtobusnem postajališču pri  Obiju, Ljubljanski ulici, Glavnem trgu in pri spomeniku pri železniški postaji ob 9. uri.

Prijave se zbirajo na sedežu društva in prosimo vse pohodnike in člane društva, da se čimprej prijavijo za udeležbo na tem pohodu na tel. številko društva 02 250 87 87 ali gsm 070 770 735.

Vljudno vabljeni!

DAN MOBILNOSTI INVALIDOV 21.9.2016

Člane društva obveščamo, da je na Trgu Leona Štuklja predvidena prireditev ob dnevu evropske mobilnosti dne 21.9.2016 . Na tej prireditvi bo sodelovalo tudi naše društvo s posebno stojnico, kjer bodo delavničarke razstavile svoje izdelke.

Vse člane društva vabimo, da se udeležijo te prireditve.

KOPALNI DAN  DNE 30.9.2016

Vse člane društva vabimo na kopalni dan v Zdravilišču Radenci v petek 30.9.2016. Odhod z avtobusom je predviden pred postajališčem pri Obiju ob 7.30 uri. Avtobus bo pobiral potnike na Ljubljanski ulici, Glavnem trgu in ob  8. uri izpred  spomenika pri železniški postaji. Odhod z avtobusom je predviden ob 8. uri dne 30.9.2016.

Vabimo člane društva, da se pravočasno prijavite na sedežu društva, bodisi osebno ali na tel. št. 02 25 087 87  in gsm  070 770 735,

V kolikor bo avtobus pravočasno zaseden, prijav ne bomo več zbirali.

Vljudno vabljeni!