Pohod na Rahtel nad Slovenj Gradcem 14.5.2016

Vse člane pohodne sekcije DIM in člane društva obveščamo, da je dne14.5.2016 pohod na Rahtel nad Slovenj Gradcem. Odhod z avtobusom je ob 8. uri pred postajališčem pri Obiju in ob 8.30 uri izpred spomenika Borisa Kidriča na železniški postaji.

Vabimo vse člane pohodne sekcije in člane DIM. Da se udeležite tega pohoda v čimvečjem številu.

Prijave zbiramo na sedežu društva, Trubarjeva 15, Maribor in na tel. št. društva 02 250 87 87 in Gsm 070 770 735.

Vsi dobrodošli in vabljeni.

DAN ODPRTIH VRAT PEVSKEGA ZBORA IN DRAMSKE SKUPINE DNE 16.5.2016

Vse člane društva obveščamo, da bo v okviru Tedna ljubiteljske kulture v organizaciji JSKD v ponedeljek, 16.5.2016, Dan odprtih vratnašega ženskega pevskega zbora in dramske skupine v prostorih DOMA invalidskih društev, Trubarjeva 15, Maribor.

Dramska skupina bo predstavila svojo dejavnost v času od 14. do 16.30 ure, pevski zbor pa se bo predstavil od 17. - 18.30 ure. Vse člane DIM in vse ljubitelje igre in zborovskega petja vljudno vabimo, da se teh dveh dogodkov udeležite v čimvečjem številu, saj vam bodo članice in člani tako pevskega zbora kot dramske skupine z veseljem predstavili svoje delo in odgovorili na vaša morebitna vprašanja.

Vljudno vabljeni.