PEVSKI ZBOR

Ženski pevski zbor našega društva se bo udeležil tradicionalnega tokrat že 24. srečanja pevskih zborov „Štajerska poje 2015“, ki bo v nedeljo, 30. avgusta 2015, ob 15. uri na grajskem dvorišču v Vurberku. Po prireditvi bo druženje s pestro gostinsko ponudbo in glasbo za ples in razpoloženje, na katero so vabljeni vsi ljubitelji zborovskega petja in druženja.

Vljudno vabimo vse člane društva, vaše domače, znance oz. ljubitelje domačih pesmi in petja da se prireditve udeležite!
VSTOP JE PROST!

KOPALNI DAN 25.9.2015

V petek, 25.9.2015 je predviden kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Po kopanju bo druženje v gostišču. Vse zainteresirane člane društva vabimo, da se kopalnega dne udeležite. Prijave sprejemamo na sedežu društva in na telefonsko številko društva 02/250 87 87 ali 070 770-735.

Vljudno vabljeni!

ODDIH V SELCU OD 4. DO 8. OKTOBRA

Agencija Bonus organizira oddih v Selcu, na hrvaški obali, od 4.do 8. oktobra 2015. Cena po osebi v dvoposteljni sobi je 125 €. V ceno je vključeno: 4 x polpenzion v hotelu Varaždin, pijača ob večerji, brezplačna uporaba notranjega bazena, avtobusni prevoz, organizacija in nezgodno zavarovanje. Podrobnejše informacije dobite na sedežu društva ali na agenciji Bonus. Prijave sprejemajo na agenciji Bonus.

Vljudno vabimo člane društva kot tudi njihove družinske člane, prijatelje in znance, da se udeležijo letovanja!

JESENSKI IZLET

Člane društva obveščamo, da bo v prvi polovici meseca oktobra organiziran jesenski izlet. Podrobnejše informacije sledijo po 31.8. 2015 na sedežu društva, Trubarjeva 15 in na telefonski številki društva 02/250 87 87 ali 070 770 735.

Vljudno vabljeni!