KOPALNI DAN S PIKNIKOM 3.7.2015

Člane društva obveščamo, da bo dne 3.7. 2015 kopanje v Radencih in po kopanju piknik v Konjišču. Prosimo člane, ki se še nameravajo prijaviti, da to storijo čimprej. Prijave in plačila sprejemamo do zasedenosti avtobusa v društveni pisarni ali na telefonsko številko društva.

18. SREČANJE DELOVNIH INVALIDOV SLOVENIJE V LOGARSKI DOLINI - 4. 7. 2015

ZMDI Mozirje organizira  dne 4.7. 2015, s pričetkom ob 10. uri, 18. srečanje delovnih invalidov Slovenije pri Domu planincev v Logarski Dolini, ki je hkrati namenjeno praznovanju 45-obletnice ustanovitve omenjenega društva. Prijave in plačila sprejemamo v društveni pisarni v času uradnih ur lahko pa se prijavite tudi na telefonsko številko društva 02 250 87 87  ali  070 770 735. Prosimo člane, da se čimprej  prijavijo.

31. PLANINSKI DAN INVALIDOV NA KOPAH – 1.8.2015

Društvo invalidov Slovenj Gradec organizira dne 1.8.2015 pri Grmovškovem domu na Kopah že 31. Planinski  dan s pričetkom ob 10. uri. Tudi za to srečanje sprejemamo prijave in plačila v društveni pisarni v času uradnih ur, lahko pa se prijavite tudi na telefonsko številko 02 250 87 87 ali 070 770 735.

POHODNIKI -  21.7.2015

V torek, dne 21.7.2015, je po programu predviden pohod sekcije pohodnikov od Tuša Radvanje ob 9. uri do Meranovo Pečke. Prijave udeležencev za ta pohod že sprejemamo.

ŠPORTNO REKREATIVNO SREČANJE INVALIDOV MARIBORA 2015

Čas: petek, 4.9.2015 ob 12. uri.
Lokacija: Športni center Fontana, Gosposvetska 114, Maribor
Kotizacija: 6 € na osebo in vključuje hrano (meso z žara, priloge in kruh-lepinja) in 1 pollitrsko vodo.

Pijača: plača vsa udeleženec sam, akcijske cene

Program – možnosti sodelovanja:
          - Pikado. Društva sama zagotovijo puščice za svoje člane.
          - Tenis. Uporaba lastne opreme
          - Badminton. Uporaba lastne opreme
          - Namizni tenis. Lastni loparji in žogice
          - Odbojka na mivki
          - Vlečenje vrvi
          - Turnir v taroku
          - Tombola – 1 listek 1 €
          - Srečelov – 1 srečka 1 €
          - Drugo po dogovoru

Glasba iz radia
Prijave že sprejemamo na sedežu društva v času uradnih ur.