POHOD
Obveščamo člane DIM, da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo« organiziran pohod 13.4.2019, od Črnega barona se bomo odpravili peš na Vodole, mimo Fraj grabe. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, da se pohoda udeležite!


KOPANJE V RADENCE
Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 26.04.2019 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!

OBVESTILO!
Člane društva obveščamo, da bo 11.3.2019 ob 10 uri,
predstavitev predloga novega  »STATUTA« društva,
potekalo bo v veliki dvorani Doma invalidskih društev,
 Trubarjeva 15, Maribor.
Vljudno vabljeni!

OBVESTILO!
Člane društva obveščamo, da bo 28.2.2019 ob 10 uri,
predstavitev predloga novega  »STATUTA« društva,
potekalo bo v veliki dvorani Doma invalidskih društev,
Trubarjeva 15, Maribor.
Vljudno vabljeni!

Zeliščarje vabimo dne 28.2.2019 ob 9 uri na praktičen prikaz izdelave proti kašlju.
Vljudno vabljeni!

POHOD
Obveščamo člane DIM, da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo« organiziran pohod 4.4.2019, od Črnega barona se bomo odpravili peš na Vodole, mimo Fraj grabe. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, da se pohoda udeležite!


PRIREDITEV OB DNEVU ŽENA IN MATERINSKEM DNEVU 22.3.2019
Mesec marec je čas nastopajočih dni, polni sonca, veselja in radosti ob pričetku nove pomladi. To je tudi mesec, ko proslavljamo dva praznika posvečena ženam, materam.
Naše društvo prireja svečanost z ustreznim kulturnim programom in družabnim srečanjem. Zato vas vabimo na prireditev, dne 22.3.2019 ob 11 uri v Taborki. Vse informacije dobite na društvu, prav tako sprejemamo prijave,
Vljudno vabljeni!


KOPANJE V RADENCE
Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 29.03.2019 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!

OBVESTILO!
ČLANE DRUŠTVA INVALIDOV MARIBOR, OBVEŠČAMO, DA JE V OBRAVNAVI OSNUTEK, SPREMEMB IN DOPOLNITEV STATUTA DRUŠTVA, JAVNA OBRAVNAVA BO POTEKALA DO 15.3.2019.
BESEDILO STATUTA JE NA RAZPOLAGO NA SEDEŽU DRUŠTVA, TRUBARJEVA 15, MARIBOR.

POHOD
Obveščamo člane DIM, da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo« organiziran pohod 16.2.2019, obiskali bomo Radizel, Slivniški grad in Slivnico. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, da se pohoda udeležite!


KOPANJE V RADENCE
Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 22.02.2019 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!

POHOD
Obveščamo člane DIM, da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo« organiziran pohod 19.1.2019 k Brunčku, kjer bo organiziran občni zbor pohodne sekcije. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, da se pohoda udeležite!


KOPANJE V RADENCE
Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 25.1.2019 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!


PREDAVANJE O ZELIŠČIH
Člane obveščamo, da bo 28.1.2019 ob 10 uri  predavanje «Zdravilnih zeliščih« v domu invalidskih društev, Trubarjeva 15, Maribor. Informacije glede predavanja dobite na sedežu društva, prav tako so potrebne informacije.

Vljudno vabljeni!

Prijave za letovanje sprejemamo do 31.12.2018

PRIJAVNICA >>

»DAN  INVALIDOV«

Člane obveščamo, da bo 3.12.2018 ob 10 uri proslava ob dnevu invalidov v Domu invalidskih društev  v Trubarjevi 15, Maribor.
Vljudno vabljeni, vstopnine ni!


PREDAVANJE O ZELIŠČIH

Člane obveščamo, da bo 10.12.2018 ob 10 uri predavanje o »Zdravilnih zeliščih« v Domu invalidskih društev, Trubarjeva 15, Maribor. Informacije glede predavanja dobite na sedežu društva, prav tako so potrebne prijave.
Vljudno vabljeni!


POHOD V NEZNANO

Obveščamo člane DIM. Da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo«  organiziran pohod v neznano, dne 15.12.2018. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.
Vabljeni, de se pohoda udeležite!


KOPANJE V RADENCE

Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 15.12.2018 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.
Vljudno vabljeni!


SILVESTROVANJE

Člane obveščamo, da bo društveno silvestrovanje 27.12.2018 ob 17 uri v restavraciji Nigra na Teznem. Potrebna je prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije

Vabljeni!

.