Sekcija pikada DIM, je v petek, 19.aprila 2013 pod vodstvom Justine Cvetko, priredila tekmovanje posvečeno preminuli Marici Zorec, ki je bila dolgoletna prostovoljka na našem društvu.

Glede na to, da se je s svojim delom in odnosom do vseh, s katerimi je bila v stiku, izkazala kot dobra oseba v vseh pogledih, je prav, da ostaja v našem spominu in si zasluži spominsko tekmovanje.

Tekmovanje se je odvijalo v moški in ženski sestavi, obe skupini pa sta bili zelo uspešni, rezultati pa temu primerno izenačeni.

Kljub vsemu, smo dobili letošnja zmagovalca. Pri moških je zmagal Marjan Bratkovič, pri ženskah pa Cvetka Bratkovič. Kar nekaj smeha je bilo na račun družinske zmage, čestitke pa športne in iz srca, kar je ovekovečil fotoaparat.

Oba zmagovalca sta prejela prehodna pokala, na katerih so razvidni tudi zmagovalci prejšnjih memorialov, hrani pa jih društvo v svojih prostorih.

Tekmovanje je potekalo v zelo sproščenem in prijateljskem vzdušju, ki se je nadaljevalo s pogostitvijo oz. druženjem v pizzeriji Mark.

Zapisala Jana Lorber

Maribor, 22.4.2013

.