URADNE URE

torek, sreda, četrtek od 8 do 12  in v sredo od 16 do 18 ure
Tel.: 02 250 87 87 | GSM: 070 770 735 | e pošta: info@dim-drustvo.si

PRIJAVNICA ZA LETOVANJE 2020

Prijavnico za letovanje si lahko prenesete tukaj.

KULTURNI VEČER INVALIDOV

V četrtek, dne 7.11.2019 bo v organizaciji SI MOM kulturni večer invalidov z predstavitvijo kulturnih dosežkov posameznih društev v občini Maribor. V programu bo tudi nastopil Ženski komorni zbor našega društva. Ta prireditev bo v Kazinski dvorani SNG Maribor s pričetkom 17 uri.

Vljudno vabljeni, vstopnine ni!

MARTINOVANJE

Obveščamo naše člane, da organiziramo v okviru »Družabništva« martinovanje, dne 8.11.2019 pri Kmetiču v Voličini. Informacije dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.

Vabljeni!

POHOD

Obveščamo člane DIM, da bo v okviru »Rekreacije in šport-pohodništvo« organiziran pohod 16.11.2019 na Urban. Informacije glede pohoda dobite na sedežu društva, prav tako sprejemamo prijave.

Vabljeni, da se pohoda udeležite!

KOPANJE V RADENCE

Člane obveščamo, da bomo v okviru »Ohranjevanja zdravja«, dne 29.11.2019 organizirali kopalni dan v Zdravilišču Radenci. Če ne bo dovolj prijav (40 oseb) se lahko kopanja udeležite sami, celodnevno kopalno karto boste prejeli ob vhodu v bazen. Potrebna je predhodna prijava na društvu, kjer boste dobili vse informacije.

Vljudno vabljeni!